Zamieszczone przez phrix
włączający się alarm
Zwiń
X
-
włączający się alarm
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
włączający się alarm
Octavia 2007 r., 70 kkm, dieselek 1,9 TDI (opisuję, bowiem to nie moja Oktavka)
Jak zaczęły się spadki temperatury to zaczęły się problemy z alarmem. Po przyjechaniu na miejsce i zamknięciu autka z pilota przez jakiś czas włącza się alarm i wyje (mrugając przy okazji awaryjnymi). Po wyłączeniu, za chwilę włącza się ponownie. Po kilku razach wszystko się uspokaja...
Ki diabeł? ma ktoś jakiś pomysł?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
rozgrzejcie samochód, dalej zabrzmi głupio weźcie go do ciepłego pomieszczenia - suszarka do włosów wysuszcie czujki przejedzcie sie po zimnie i dajcie sie mu schłodzić. W AUDI A6 r.2007 problem był właśnie w tym na tym bazuje. Mam nadzieje że pomoże.Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
U mnie też przy siarczystych mrozach głupieje alarm. Mam fabryczny. Jak temp spada poniżej -10 to praktycznie każdej nocy załącza się i wyje. Co roku się to powtarza w takie mrozy jak ostatnio. Ale jak wyłączę przed aktywacją monitoring wnętrza to nie zdarza się to. Pewnie czujniki wariują przy tak niskich temp. Takiej zimie już dziękujemy...OII Elegance 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sontarioTakiej zimie już dziękujemy...
- kontrolka płynu chłodzącego - dopóki się nie zagrzeje
- piszczące/szurające hamulce - dopóki się nie zagrzeją
- zamarzające zamki - mam centralny, więc i tak się otwiera/zamyka.
Rano pali bez problemu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez sontarioTakiej zimie już dziękujemy...
- kontrolka płynu chłodzącego - dopóki się nie zagrzeje
...
Komentarz
-
Komentarz